Besök vår systerbutik

Besök vår systerbutik som är specialist på whiteboardtavlor, planeringstavlor, anslagstavlor, blädderblock och annat som har med planering och presentation att göra.

I butiken whiteboardbutiken hittar du ett brett sortiment från Legamaster.

Vi är samma personer som hanterar båda butikerna så du kan räkna med samma goda service som du är van vid i Almanacksbutiken.

Klicka här för att komma till Whiteboardbutiken!

Välkommen!

whiteboardtavlor

Whiteboardtavlor

Whiteboardtavlor från Legamaster

Legamaster har whiteboards med tålig emaljerad whiteboardyta. Vi har ett brett sortiment av whiteboardtavlor för såväl väggfäste som mobila tavlor på rullstativ eller flexibelt monterade i skensystem. 

Till Whiteboardtavlor

Glastavlor

Legamaster whiteboard i glas är uppskattade för sin eleganta design. Samtidigt som glastavlan är en utmärkt whiteboard utgör ett elegant designelement för inredning i konferensrummet, reception eller, varför inte, i hemmet.

Till Glas whiteboards

Sporttavlor

Whiteboardtavla med förtryckt spelplaner.

Tavlan har magnetisk yta och ramlös design som gör att tavlan är lätt i vikt och enkel att ta med sig till exempelvis matcher, träningar, cuper etc.

Till Idrottstavlorna

whiteboardpennor

Whiteboardpennor

Whiteboardpennor i massor av färger och tjocklekar från supertunn till jättetjock. Finns även pennor som kan skriva på glastavlor, speglar eller glasrutor.

Till Whiteboardpennor

Anslagstavlor

Anslagstavlor i kork, filtyta i grått alt. svart eller varför inte en kombinerad whiteboard och korktavla.

Till Anslagstavlor

Planeringstavlor

Veckoplanering, årsplanering, projektplanering eller flexibla rastertavlor. du kan även få en specialtillverkad planeringstavla helt efter egen design.

Till planeringstavlor

Mer information

Legamaster produktlista, Nyhetsbrev Blädderblock, Nyhetsbrev: Glastavlor, Legamaster Produktkatalog