Om Almanacksbutiken.se

Almanacksbutiken Sverige AB är ett familjeföretag i Sollentuna. Vi är återförsäljare till Almanacksförlaget, Gullers Förlag och Baier & Schneider. Vår försäljning sker huvudsakligen i vår e-butik almanacksbutiken.se men det går också att ringa, mejla eller besöka oss.

Almanacksbutiken har fram till 28 februari 2022 varit en del av Pc Byrån Sverige AB, som även driver driver webshoppen Whiteboardbutiken.se med försäljning av Whiteboard-, planering- och presentationsprodukter. Nu är Almanacksbutiken ett eget bolag, men vi är samma personal som tidigare. Hoppas du ska känna dig hemma.

Företagsuppgifter:

Företagsnamn  Almanacksbutiken Sverige AB
org. nr. 559290-1911
Adress: Kuskvägen 6, 19162 Sollentuna
Tel:  08-59474 000
e-post: info@almanacksbutiken.se
Hemsida:www.pcbyran.se
Bank: Swedbank
IBAN nummer: SE25 8000 0824 2000 3959 4114
BIC kod:  SWEDSESS
Bankgiro:  5827-1065

Dina personuppgifter GDPR

Vi tar endast in de personuppgifter om dig som behövs för att kunna leverera dina ordrar och ge dig den service som du kan förvänta dig som kund.
  • Namn
  • Adress
  • Telefonnummer
  • e-post
  • Personnummer tas endast in vid manuella fakturaköp.
För fakturaköp och kortbetalning anlitar vi partners som Klarna, Billmate och PayPal. Dessa garanterar oss att personuppgifter och känslig information som t.ex. kortnummer hanteras på ett säkert sätt i enlighet med GDPR. Dessa har inte rätt att sälja dina personuppgifter vidare. Vi sparar gamla ordrar så att vi kan hjälpa våra kunder att hitta rätt när de vill ha ”samma kalender som jag alltid har haft”. Vi kommer även ihåg de ordrar som inte är betalda så vi kan reda ut det innan nya leveranser skickas.

Nyhetsbrev

Det är många som vill ha en påminnelse om när de nya almanackorna finns tillgängliga. Därför skickar vi ibland ut nyhetsbrev till er per e-post. Vi försöker att balansera utskicken så att de inte ska upplevas som störande, men ändå hålla er informerade. För att hantera nyhetsbreven anlitar vi ”Get A Newsletter”. Med deras funktion kan vi hålla reda på vilka som klickar NEJ TACK och spärra dem från kommande utskick. I e-postlistornas finns enbart e-postadressen och inga andra personuppgifter lagrade. GAN garanterar att adresslistorna inte delas till andra.

Vill du radera dina uppgifter

Inga problem. Om du vill att vi ska ta bort dina uppgifter är du välkommen att kontakta oss per telefon eller e-post så ordnar vi detta. Med vänlig hälsning

Per Tofft
VD Tel:  08-59474 000 e-post: info@almanacksbutiken.se