Dina personuppgifter GDPR

Vi tar endast in de personuppgifter om dig som behövs för att kunna leverera dina ordrar och ge dig den service som du kan förvänta dig som kund.

  • Namn
  • Adress
  • Telefonnummer
  • e-post
  • Personnummer tas endast in vid manuella fakturaköp.

För fakturaköp och kortbetalning anlitar vi partners som Klarna, Billmate och PayPal. Dessa garanterar oss att personuppgifter och känslig information som t.ex. kortnummer hanteras på ett säkert sätt i enlighet med GDPR. Dessa har inte rätt att sälja dina personuppgifter vidare.

Vi sparar gamla ordrar så att vi kan hjälpa våra kunder att hitta rätt när de vill ha ”samma kalender som jag alltid har haft”. Vi kommer även ihåg de ordrar som inte är betalda så vi kan reda ut det innan nya leveranser skickas.

Nyhetsbrev

Det är många som vill ha en påminnelse om när de nya almanackorna finns tillgängliga. Därför skickar vi ibland ut nyhetsbrev till er per e-post. Vi försöker att balansera utskicken så att de inte ska upplevas som störande, men ändå hålla er informerade.

För att hantera nyhetsbreven anlitar vi ”Get A Newsletter”. Med deras funktion kan vi hålla reda på vilka som klickar NEJ TACK och spärra dem från kommande utskick. I e-postlistornas finns enbart e-postadressen och inga andra personuppgifter lagrade. GAN garanterar att adresslistorna inte delas till andra.

Vill du radera dina uppgifter

Inga problem. Om du vill att vi ska ta bort dina uppgifter är du välkommen att kontakta oss per telefon eller e-post så ordnar vi detta.

 

Pc Byrån är ett litet bolag. De som kommer i kontakt med personuppgifter är folk jag personligen känner mycket väl och är väl införstådda i personlig integritet.
Jag är mycket mån om att behandla mina kunder på bästa sätt. Jag är väl medveten om att det finns skäl varför man inte vill sprida sina uppgifter för mycket och är noga med att behandla mina kontakter med högsta respekt.

Med vänlig hälsning

Per Tofft
VD och ägare av Pc Byrån Sverige AB
Tel:  08-59474 000
e-post: pcbyran@tofft.se